TALLER “FER-SE ADULT”

 

Aquest taller neix d’un somni i d’una mancança. El somni de poder ajudar als joves en la seva transició al món adult, i la mancança actual de recursos disponibles dintre del sistema educatiu per donar-los recolzament en aquest procés, de vegades tèrbol, de vegades conflictiu, i sempre ple de les incògnites que acompanyen la inevitable falta d’experiència.

 

Amb el rerefons de fomentar l’autorealització i les intel·ligències emocional, intrapersonal i interpersonal, tractem qüestions tals com l’autogestió de les emocions, aprendre a raonar, a compartir els pensaments, entendre la magnitud de l’escolta activa, el llenguatge no verbal, i l’empatia, saber debatre i defendre les pròpies idees, parlar en públic, resoldre conflictes, ser un bon comunicador, mediador i dinamitzador, digerir la frustració, fomentar l’autoestima i el lideratge, saber dir no, definir objectius, dissenyar estratègies, assolir metes, i fins i tot saber desconnectar, cosa que de vegades és indispensable i que per motius diversos costa de fer.

 

El nostre programa és eminentment pràctic i amè, i promet proveir a tots els alumnes de valuosíssimes eines per enfrontar-se als reptes de la vida amb èxit.