NUTRICIÓ

 

Vivim en una societat on la paraula “alimentar-se” ha quedat desproveïda de contingut i ens conformem amb un simple “menjar”. Amb aquesta activitat pretenem que nens i nenes entenguin la diferència i no es deixin arrossegar pels mals hàbits que indústria i publicitat fomenten en benefici del comptes de resultats. Volem que nens i nenes tinguin la informació suficient com per formar-se un criteri propi i puguin fer un exercici de responsabilitat, el d’alimentar-se dia a dia com cal, per poder allunyar malalties futures, tot generant salut i benestar.

 

D’una forma amena, pràctica, participativa, i adequada a les edats de cada grup, coneixeran la història antropològica de l’alimentació, conceptes bàsics tals com els diferents macronutrients i micronutrients, i la fisiologia de la digestió. Amb aquests arguments podran assolir bons i perdurables hàbits alimentaris.

 

Creiem fermament que aquest tipus d’ensenyament hauria d’arribar a totes les escoles, a tots els nens i nenes, perquè som el que mengem i només amb informació real (informació lliure d’interessos econòmics) podem ser responsables per construir salut i una societat sana.